2012.08.05.
11:31

Írta: mestermoni

31 + 0

Megint sokminden történt, és egyúttal semmi különös... A babák szépen növögetnek, a legutóbbi mérésnél voltak 1400 grammosak. Most már elvileg olyan 1800-nál járunk. Akkora vagyok, mint egy ház, bár tényleg csak a hasamra és a mellemre híztam. A legrosszabb, hogy a hasam nagyon magasan van, a mellem teljesen rábukik, pedig nem lóg és nem is olyan nagy, de ha nem húzom ki magam teljesen, nem is tudom, hogy mi nyom, mit. 

Nagyon vicces testi tüneteim vannak. Most éppen korog a gyomrom a mellkasomban:)

Azért, hogy legyen valami izgalom is, a héten telefonált a dokim, hogy a kontroll-tenyésztés eredménye megérkezett, és szépen fejlődünk: a streptococcus kimúlt, de jött helyette a nem kevésbé romantikus nevű klebisella, úgyhogy egy kis augmentin. Szuper, nem? Már meg sem kérdeztem, hogy miért, honnan? 

A múlt héten nyaraltunk egy kicsit. Mivel pénzünk nincs, így lekéretőztünk a húgomék kérójába Szárszóba. Nekem ugyan tökmindegy volt, lévén, hogy a vízbe max. térdig mehetek, biciklizni szintén nem tudok... a balatoni fíling többi része megvolt: hekk, kukorica, fagyi és egy este egy nagyon klassz vacsi egy szép csárdában a szőlőhegyen, Lellén. Kicsit levont ez utóbbi értékéből, hogy már enni sem tudok rendesen, nagyon kicsi a gyomrom és ha tele lesz, nem kapok levegőt. 

A héten persze volt újabb felvonás az OTP-vel. Az írásos igazolást arról, hogy augusztus 10-ig kifizetik a pénzemet, a mai napig nem küldték el. Ehelyett érkezett egy újabb levél egy paksaméta űrlappal, július 1-i dátummal (mit csináltak vele egy hónapig?), amiben azzal fenyegetnek, ha 8 napon belül nem küldöm vissza, akkor új kiutalási időpont lesz, október 30, az amúgy szeptember 30-ból.... Mi van? Felrántottam a telefont és megint ordítoztam egy sort a call centeressel, a vége az volt, hogy azt a levelet tévesen küldték ki, és augusztus 10-ig kifizetik a pénzt, de ha nem hiszem, menjek be a bankfiókba és kérdezzem meg, mert nekik látniuk kell... kiváncsi leszek. 

Mindenesetre az anyutól kaptam kölcsönbe pénzt, azzal el lehet kezdeni a beszerzéseket és a festést, elvileg egy hét múlva vissza tudom neki adni. 

Ennek örömére ma elmegyek a használt légzésfigyelőért. 

A meleg megöl teljesen, csak lézengek a lakásban... remélem, most már tényleg csak másfél nap:(

1 komment

Címkék: balaton otp hőség kánikula lakáskassza 31. hét

A bejegyzés trackback címe:

https://bodzablog.blog.hu/api/trackback/id/tr74696406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Motyi64 2012.08.07. 22:26:08

Ó, de szép nagyok már a babák! :) Jön most egy kis enyhülés, neked is könnyebb lesz. Remélem megoldódik az OTP-ügy, hihetetlen milyen nehéz hozzájutni a pénzünkhöz. Bezzeg, amikor ők akarnak valamit behajtani......!
süti beállítások módosítása