2012.07.13.
08:37

Írta: mestermoni

27+5 - lassan rendeződnek a dolgok?

Hahh... csak el ne kiabáljam...

A héten voltam dokinál, mindent rendben talált: a babák 1-1 kilósak (kb.) kis különbséggel, ami még akár a mérési hibahatárba is belefér, a méhszáj zárt, vagyis mostanában nem várható koraszülés, az én 9,5 kiló hízásommal is nagyon meg volt elégedve, a lábam sem volt nagyon feldagadva, a vérnyomásom is rendben. (ez utóbbi a terhességi toxémia miatt fontos). Szóval ott minden heppi. Most már elég tuti, hogy egy fiú és egy lány, ez már a 2D ultrahangon is jól látszott (szerinte). Bónuszként még elhangzott, hogy beszélt a másik dokival, aki elvállalt, úgyhogy most már tuti, hogy a SOTE I-en fogok szülni. Az anyagi helyzetünket elnézve nem olyan nagy gáz, hogy nem a Maternity lesz 4 kilóért, a körülményeket meg, hááát, valahogy el lehet viselni. 

Ha koraszülés lenne, a babáknak az a legjobb hely, és ez a legfontosabb. 

A legközelebbi kismamagondozásra még a jelenlegi dokihoz megyek, utána már az újhoz. 

Már nem is tudom, hogy írtam-e, de sikerült megállapodnunk, hogy itt fogunk lakni eleinte nálam, azután meg majd megpróbáljuk mindkét házat eladni és venni valamit, ami mindkettőnknek megfelel. Most azt várom, hogy az a rohadt pénz megérkezzen, hogy elkezdhessem a babaszoba festést, berendezést. 

A céges dolgok is talán rendeződnek, mert átestünk a legnehezebben: bejelentettük a tulajoknak, hogy év végéig maradnánk. Persze ebben az ügyben lesz még jónéhány felvonás, de valahogy elindultunk. 

A héten ráadásul elég durva pörgés volt, mert a raktárosunk szabin van és mintha mindenki ráérzett volna erre, most jutott eszébe rendelni, úgyhogy hol raktár, hol szállítás, hol üzlet... és még ez lesz jövő héten is. 

1 komment

Címkék: lábdagadás új orvos 28. hét sote I. terhességi toxémia

A bejegyzés trackback címe:

https://bodzablog.blog.hu/api/trackback/id/tr914651136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Itality 2012.07.22. 23:21:04

végre jó hírek!!! Aztán ki tudja, h mi lesz később, majd kialakul, mármint ház szinten!!!
Iszonyatosan repül az idő!!!
süti beállítások módosítása