2012.06.04.
21:43

Írta: mestermoni

22+1 - megszületett az unokahúgom, Anna

 Ma hajnalban megszületett az unokahúgom, Anna baba. A húgom nagyon lazán tolta a második szülését, mert délután még nem gondolták, hogy szülés lesz és a nagyobbik gyerkőcöt nem hagyták kint a szüleimnél. Így a húgom este 10-kor taxiba ült, bevitette magát a kórházba, a kispapa pedig otthon maradt a másik gyerkőccel. Ők egyébként nyugovóra is tértek, elvégre nem ők szültek. A húgom a taxissal felvitette a cuccát a szülészetre, ahol egy lélek sem volt, csak egy alvó biztonsági őr, de hamar beindult a gépezet. Megvizsgálta az ügyeletes és felhívták a saját orvosát, azután a szülésznő és az ügyeletes bekötötték az infúziót meg miegymás, amikor a helyzet már fokozódott, egy óra tájban, behívták a dokiját. Fél kettőkör befutott, burkot repesztett és 2.20-kor Anna baba megszületett. Amikor 3 körül felhívta a kispapát, alig akarta felvenni a telefont, annyira jól aludt:) Reggel nagy vidáman a férj hívott engem, hogy milyen klassz szülés volt, ennél jobb nem is lehetett volna, főleg, hogy Ő nem volt ott és nem kellett végigasszisztálnia. (az elsőnél ott volt és nagyon rossz élményként élte meg, mondjuk a szülés sem volt ennyire egyszerű). A baba nagyon édes, szőke hajú, kék szemű és minden rendben van vele. 

Ez a szülés végül ugyanabban a kórházban történt, ahol én is fogok szülni (Kútvölgyi-Maternity). Így legalább tesztelve van:) Azon röhögtem, hogy amikor megérkeztünk a kórházba, a liftben rám nézett egy ott dolgozó nő és rögtön kérdezte, hogy a szülészetre megyünk-e:) Fent pedig meglátták bennem a célcsoportot és azonnal felajánlották, hogy körbevezetnek. Egy nagyon kedves szülésznő mindent megmutatott, persze ő is levette rögtön, ja, ikrek, akkor császározunk... Remélem, hogy tényleg...

K nagyon cuki-muki volt, mert elmondták, hogy be lehet menni a műtőbe, odaállhat a fejemhez, de ő mondta a szülésznőnek, hogy nem akar, mert akarja látni, hogy nekem valami rossz, vagy szenvedek. Kint várhat és ott fogják majd a babákat is egy helyiségben ellátni, oda elkísérheti őket. 

A másik édes momentum az volt, hogy most már kívülről is lehet látni, ha babák mozgolódnak. Kérdeztem K-t, akarja-e érezni, de ő azt kérdezte, hogy mikor megyünk Uh-ra, de valami jobbra, nem a 2d-re. Az előző alkalommal rá kellett beszélni, most meg ő akarja! Azon nyomban bejelentkeztem egy 4d-re, hétfőn megyünk:)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bodzablog.blog.hu/api/trackback/id/tr424565761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Itality 2012.06.06. 04:35:48

Gratula a tesódnak és jó egészséget kívánok az egész családnak!
Most már jó lenne, ha az István is eljutna egy uh-ra és úgy lenne mint K. :)

mestermoni 2012.06.07. 20:24:10

@Itality: Köszi! Átadom nekik!
Ne aggódj, ami késik, nem múlik... igazából minél később juttok el együtt az UH-ra, annál többet fog látni és annál könnyebb lesz a kötődés.
süti beállítások módosítása